Stutteri Krafla

Solgte heste i 2011

Lukka efter Asdis

Saga efter Sunneva

Lukka er født i 2010 efter vores unge avlshoppe Orri-datteren Ásdís frá Neðra-Seli og hingsten Tónn frá Auðsholtshjáleigu. Hun er solgt til avlere i Sverige - spændende!

Saga er datter af vores gamle avlshoppe Sunneva (efter Otur 1050 fra Sauðárkróki ) og Sagas far er den spændende Orri-søn Ás fra Lærkegården. Begge hendes forældre, samt alle hendes bedste forældre er kåret.

Hun bliver uden tvivl en spændende stor hoppe med meget gode bevægelser og har allerede nu tölt som sin foretrukne gangart. Et godt emne til avl og dejlige rideture, når den tid kommer. Saga er solgt til Katrine i Nordjylland.

Nederst er det Litla-Mus en velrejst lille dame efter vores kåret avlshoppe Fróðný frá Feti (kåret med 7,90 som 5 års) og hingsten Tónn frá Auðsholtshjáleigu (8,53 i rideegenskaber). Alle hendes 4 bedsteforældre er kåret med fine resultater. Hun har fået navnet Litla-Mús, der betyder Lillemus, fordi hun blev født musefarvet. Litla-Müs er meget stabil og velbalanceret ligesom sine andre søskende. En spændende ridehest og senere kåringsemne. Hun er solgt til Heidi i Norge, men bliver heldigvis på gården indtil efteråret 2012.

Litla-Mys efter Frodny